Skip til hoved indholdet
    Hjem Krea workshops

Krea workshops

Udforsk din kreativitet hos Fafla Mikroværksted, skab din egen lysestage hos KØS og kreer en UFO-paraply hos Køge Bibliotek

Kreative Køge Høns

Vi har gjort hundrede høns klar til maling, og vi tror vi har høns nok til hele aftenen. Det er helt gratis at komme ind og male en høne i keramik, som vi sørger for at brænde, så den kan holde i mange år. Den færdige keramik hentes senere på måneden i værkstedet. Vi har plads til 50 malende gæster ad gangen.

Adresse

Strædet, Rådhusstræde 3C., i Fafla Mikroværksteds lokaler 

Tidspunkt 

Kl. 16.00-21.00 

Målgruppe

Aktiviteten er for alle  

Tilmelding

Fafla.dk under Book et bord - eller kig ind - når der er et ledigt bord, er det muligt at sætte sig ned. Vi sætter en time af til aktiviteten.

Lav din egen farverige lysestage

Kreativt værksted for børnefamilier på KØS. 
Besøg os på KØS under Kyndelmissen til en inspirerende aften for børn, forældre og bedsteforældre, hvor vi skal dykke ned i billedkunstner Christina Augustesens farve-eksperimenter. Sammen slipper vi kreativiteten løs, når vi anvender farvet transparent folie til at forvandle gamle glas og flasker til farverige lysestager, krus eller noget helt tredje.
Arrangementet er gratis for både børn og voksne, medbring blot en gennemsigtig beholder, fx et syltetøjsglas eller en flaske, som kan pyntes i alverdens farver.

Adresse

KØS, Nørregade 29, 4600 Køge

Tidspunkt 

Kl. 17-20
Gratis, ingen tilmelding

Målgruppe

5-12 år  (børn under 5 år er også meget velkomne, men kræver en smule hjælp fra en voksen)

Lav en lysende UFO-paraply

Kom og lav din helt egen flotte UFO-paraply, som selvfølgelig skal tages i brug, når vi i samlet flok går gennem byen i bibliotekets stemningsfulde lysoptog. Paraplyerne pyntes med glimmerstrimler, farvede lys og jeres helt egen hjemmelavede rum-alien.

Adresse

Køge Bibliotek
Kirkestræde 18

Tidspunkt

Kl. 16:00 - 35 personer
Kl. 16:40 - 35 personer
Kl. 17:20 - 35 personer

Målgruppe

For børn og voksne

Tilmelding

Billet: 25 kr. på www.køgebib.dk

 

Vær med til at fejre lysets komme. Vi sætter spot på klima, fællesskab og håb.

Køge Kommune

Torvet 1

4600 Køge

Nyttige genveje